P.A. Aromatics on toteuttanut merkittävän tutkimus- ja kehitysohjelman makeisten alalla, jonka seurauksena olemme johtajia seuraavilla alueilla:
Leivonnaiset: Vanilja, voi ja sitrushedelmien vivahteet ovat vain muutamia esimerkkejä pitkistä makuluettelostamme tällä alalla.
Jäätelöt ja jogurtit
Pandoro on klassisen joululeivonnaisen variantti. Tämän leivonnaisen erityispiirre ovat rapeat suklaahiput, jotka tekevät siitä vieläkin vastustamattomamman.
Koodi: BOPD02
Paino: 850 g
Yllättävä sekoitus, 50% Arabicaa ja 50% Robustaa, makea ja hedelmäinen. Jälkimaku on kestävä ja siinä on kaakaon ja punaisen hedelmän vivahteita. Tyypillinen italialainen espresso ja loistava perusta maitopohjaisille kahvijuomille, kuten cappuccinolle, latte macchiatolle ja Flat White -kahville.
W: 250 - 260. Farina tyyppi '00', joka on saatu valituista italialaisista ja eurooppalaisista viljoista, omaa muovisuutta ja voimaa, ja se on tarkoitettu suoriin taikinoihin, joissa on keskimääräinen kohotus. Ihanteellinen rapean ja kevyen taikinan valmistamiseen, sopii kaikkiin makeisiin ja suolaisiin leivontasovelluksiin. Suositellaan millefoglie, tuuletinleivonnaisiin, vol-au-vent, pieniin leivonnaisiin, pizzetteihin. 10KG
Se on pehmeä D O P -juusto, joka valmistetaan yksinomaan täysmaidosta. Juustolla on sylinterimäinen muoto, tasaiset pinnat, suora reuna ja keskipaino noin 12 kg, vaihdellen tuotantotekniikoiden mukaan. Kuivasuolauksen jälkeen juustot asetetaan sopiviin kypsymistiloihin. Tänä aikana, joka voi kestää kaksi tai kolme kuukautta, juuston sisälle tehdään useita reikiä, jotta gorgonzolalle tyypillisten homeiden kehitys ja vihreä väritys voivat tapahtua. Juuston massa on yhtenäinen, heinänvärinen, ja siinä on runsaasti homeita. Maku on makea ja ominaista.
Keskipaino: 12 kg
Minimaalinen kypsytys: 90 päivää
Extra Virgin Rêuza syntyy kahden arvokkaan italialaisen lajikkeen yhdistelmästä, joilla on hyvin erilaiset vaikutukset: Biancolilla-oliivi ja Taggiasca-oliivi.
Extra Virgin Oliiviöljy
· 100% Italialaista öljyä – kylmäpuristettua
· Saatu Biancolilla- ja Taggiasca-oliiveista
· Makea ja aromaattinen, erinomainen mauste salaateille ja raakoille vihanneksille.
Rêuza on erittäin valikoitu tuote: se yhdistää Biancolilla-oliivin aromaattiset vivahteet Taggiasca-oliivin makeuteen. Tuloksena on yllättävä ja erittäin miellyttävä maku.
Nimi "Rêuza", joka tarkoittaa ruusua ligurialaisessa murteessa, viittaa tuoksuvaan öljyyn, aivan kuten kukka.
Oliivit kerätään käsin marraskuussa ja joulukuussa. Öljyn puristus tapahtuu äärimmäisellä huolellisuudella, tiukasti kylmäpuristamalla.
koodi:REU .25
Seos puhtaalla etiketillä snackien ja makeiden kohotettujen taikinoiden tuotantoon. Sopii myös prosesseihin, jotka sisältävät pakastamisen.
Muoto: 10 kg
Annostus: 50%
Ruoka, joka koostuu klassisista raaka-aineista, yhdistettynä raikkaaseen ja houkuttelevaan valmistukseen. Tämä ruoka, tyypillinen Egadin saarilta, käyttää parasta tonnikalaa, jota rikastuttaa ainutlaatuinen makeahapan sipulin maku. Todellinen sukellus makujen valtaviin meriin.
Krokantti, joka on päällystetty puhtaalla suklaalla. Granelleja ja pralineja jäätelö- ja jogurttiteollisuudelle, saatavilla, edullinen hinta, azo-vapaa, gluteeniton, luomutuotteet, vegaaninen, yksityisbrändi, yksivärinen, sekä suolakaramellin maku, kahvin maku, ja värillistä suklaata keltaisena, punaisena, vihreänä ja muina väreinä.
Se on rakastetuin mauste Ranskassa ja Pohjoismaissa. 'Biobontà'-versiossa se menettää katkerat tai liian mausteiset vivahteet tarjotakseen kaiken maun ilon. Niille, jotka rakastavat klassisia makuja ilman liioittelua.
Ainesosat: Vesi, sokeri, maatalouden alkuperästä peräisin oleva alkoholi, vähärasvainen maitojauhe, aromit, palat baba-leivosta, E122.
Baba-leivospalat: Vehnäjauho (VEHNÄ) Tyyppi "0", munat, kasvirasvamargariini, ei hydrattuja rasvoja, jotka koostuvat kasviöljyistä ja -rasvoista (palmu- ja auringonkukkaöljy), vesi, happo-oikaisija E330, aromit, sokeri, suola, luonnollinen hiiva. Saattaa sisältää jälkiä pähkinöistä.
Sisältää allergeeneja.
Tilavuus 17%
Värikkäät ja houkuttelevat Sweets Seafood Sicile ovat todellisia taideteoksia, jotka paljastavat ainutlaatuisen sisilialaisen leivonnan mestarillisuuden.
Marsipaani Precious on ilo sekä silmille että kielelle.
Sisilialaiset makeat hedelmät ovat saatavilla useissa eri ko'oissa: 20 g, 30 g, 50 g, 100 g.
Lisäksi on saatavilla monia erilaisia paketteja.
Myös räätälöityjä vaihtoehtoja on saatavilla yksilöllisestä pyynnöstä.
Puglian mantelit saadaan manteli (prunus dulcis) siemenestä, ja ne käyvät läpi kuorinnan, huolellisen lajittelun ja seulonnan. Mantelit ovat laajalti käytössä makeisten valmistuksessa, kuten: torrone, konfetit, kakut, keksit, amaretti.
Ne ovat rikkaita proteiineista, vitamiineista (erityisesti B-ryhmän vitamiineista ja E-vitamiinista), välttämättömistä aminohapoista, tyydyttymättömistä rasvahapoista ja mineraaleista (magnesium, fosfori, kalium ja rauta).
Saatavilla olevat pakkaukset:
25 KG SÄKIT
12,5 KG KARTONKIT
10 tai 5 KG PAKKAUKSET MYÖS ALUSTAVASSA
1 KG tai 500 g PAKKAUKSET MYÖS ALUSTAVASSA
Mahdollisuus EAN-koodiin ja räätälöityihin etiketteihin
Muita tuotteita
Paahdetut hasselpähkinät 13/15
Kuivatut B-tyypin pähkinät – Sorrento
Kuorittuja makeita armellineja
Kuorittuja makeita puglialaisia manteleita
Juoma pakastekuivatusta ohrasta. Maailman vanhin viljakasvi parhaana vaihtoehtona klassiselle espressolle, nautittavaksi mihin aikaan päivästä tahansa. Pakkaus, jossa on 30 ohrakapselia.
Pienet ja herkulliset käsintehdyt murotaikinakuoret, jotka on täytetty aprikoosihillolla. Forneria Veneziana -pikkuleivät valmistetaan GLUTEENITTOMISTA JA LUONNOLLISESTI GLUTEENITTOMISTA JAUHOISTA. Tässä versiossa ne ovat myös ilman maitoa ja maitotuotteita. MUROTAIKINA on valmistettu riisi- ja tattarijauhosta, maissitärkkelyksestä ja riisitärkkelyksestä sekä munista.
Ihana idea niin suurille kuin pienille, yksinkertaiseen ja aitoon välipalaan kotona tai koulussa, tai herkulliseen taukoon toimistossa. Ihanteellisia mukaan otettavaksi laukussa tai repussa, myös retkelle käytännöllisten 40 g:n annospakkausten ansiosta.
Saatavilla myös muissa makuissa.
Rapeat oliiviöljypatongit, joihin on lisätty ripaus sokeria, antavat hienostuneen ja hieman makean maun. Korkea sulavuus pitkän kohotuksen ja hitaasti paistamisen ansiosta. Ihanteellinen nautittavaksi aamiaisella ja välipalana.
Miscela Classico
Miscela 50% Arabica 50% Robusta.
Ruskea crema.
Makea, mausteinen, tasapainoinen.
Keskitasoinen paahdatus.
Sopii niille, jotka arvostavat tasapainoista makua, johon liittyy makeita ja mausteisia vivahteita. Keskitasoisella paahdolla ja oikealla sekoituksella Arabicaa ja Robustaa olemme luoneet helposti juotavan kahvin kaikille.
Caffè Cortese -kapselit yhteensopivia Nespresso-koneiden kanssa
MISCELA:CLASSICO
Tämäntyyppinen va weighing -työkalu on aina ollut välttämätön kaikille teollisuudenaloille. Sen koko on pieni, se on täysin valettu rautaa, erittäin kestävä ja ihanteellinen voimakkaasti iskuja kestäviin töihin. Varsi on täysin valmistettu 18/8 ruostumattomasta teräksestä; romaaniset numerot, vastapaino kiillotettua messinkiä.
Personoidut ja yksittäin pakatut mantelit. Pakkaus metallirasiaan ja pahvilaatikkoon. Pakkaamme myös lentoyhtiöille, risteilyaluksille, hotelleille ja ravintoloille. 750 gramman laatikko brändätyllä pakkauksella. Jos tarvitset erilaista pakkausta kuin standardit, ota yhteyttä myyntihenkilöömme numeroon +39 3477240044.
Valkoviini, joka on saatu sekoittamalla Salenton valkoisia rypäleitä, kuten Trebbiano ja hieman Malvasia Bianca. Alkoholipitoisuus 11,50% Vol. Valkoinen väri puolikuivalla maku.
Lisätietoja varten voit kirjoittaa meille osoitteeseen cantine.durso@libero.it
Valmistettu sicilian sitruunagranitaa varten, jotta voit nauttia aidosta sicilian granitasta suoraan jääkaapistasi.
Tämä on nestemäinen sekoitus granitaa sitruunan tuoksulla, joka voi säilyä huoneenlämmössä. Sinun tarvitsee vain seurata ohjeita saadaksesi aidon sicilian granitan. Se on sama kuin olisit jossain sicilian baarissa tai jäätelöbaarissa.